FORESTILLINGER

TECHNO på GBAR - efter Niels Henning Falk Jensbys prisbelønnede roman

1.645 views
TECHNO er en direkte og rå forestilling efter Niels Henning Falk Jensbys prisbelønnede debutroman fra 2016 af samme navn. TECHNO er en tour de force i ukontrollerbar kærlighed mellem to mænd i kaskader af kropsvæsker, sex og stoffer. En rå og voldsom beskrivelse af et begær, der river mennesket i stykker.

Aarhus Teaters egen skuespiller Simon Mathew vil som Jensbys "Jeg" tage os med på en barsk tour de force i seksuelt frådseri tilsat dunkende pulsslag og technobeats skabt af den århusianske DJ, Natal Zaks.

Niels Henning Falk Jensby vandt i 2016 BogForums debutantpris. Formand for Debutantprisens jury, Mona Madsen, kaldte romanens indhold for ”råt, beskidt og ulækkert – men stilsikkert gennemført. Vi synes, det er årets stærkeste debut.”

TECHNO en del af UD->FLUGTEN
Med Udflugten sprænger vi rammer for, hvad teater er og kan være. Udflugtens forestillinger foregår aldrig på selve teatret. De udspiller sig på særlige steder uden for teatrets matrikel og i samarbejde med andre aktører og institutioner. I en række værker gør vi den fysiske og mentale bevægelse til en central del af de kunstnerisk skabte udflugter, og vi tager dig med til lands, til vands og op i højderne.

Vi ruller fortællinger ud forskellige steder i Aarhus og giver dig et overraskende, anderledes og eksklusivt blik ind i særlige rum og eksistenser i vores by. En af udflugterne er ”Techno”.

TECHNO Udgivet af Gyldendal / Produceret i samarbejde med Gyldendal Group Agency.

Forestillingen spiller på GBAR i Aarhus i perioden 10.01-13.01 og igen 29.01-10.02.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Republique og spiller i København under navnet Frådseri i januar.

Techno efter roman af Niels Henning Falk Jensby
Dramatiseret af Sargun Oshana, Sanna Albjørk
Iscenesættelse: Sargun Oshana
Musik og DJ: Natal Zaks
Medvirkende: Simon Mathew, Natal Zaks