FORESTILLINGER

Se Dagens Lys på Aarhus Teater

9.07 views

Ville det ikke være fantastisk at vågne op til et nyt og dugfriskt liv hver eneste morgen? Kigge en ny partner i øjnene og mærke lyst? En ny dag i en ny bolig, hvor du ikke aner, om du har børn, og hvis du har, sender du dem videre til nogle andre i morgen. Så finder du ud af, om du i dag er skolelærer, buschauffør eller måske borgmester.

Alt er muligt – bortset fra at du ikke selv har indflydelse på noget af det. For hver nat nulstiller Madam Datam din tilværelse, og dine minders harddisk slettes. Hver dag er en jomfruelig en af slagsen, befriet for lidelse, sorger, kedsomhed, jalousi og misundelse.

Velkommen til et idealsamfund, hvor penge er afskaffet, demokratiet blomstrer, og forpligtende kærlighed er suspenderet.

Stykket er baseret på Svend Åge Madsens bevægende, lattermilde og tankevækkende roman ”Se dagens lys” fra 1980. En syret fantasi om systemets hensigtsmæssige harmoni, der pludselig rystes, da Elef og Maya bliver forelskede og gør oprør. En historie om det dyrebareste af alt: den menneskelige frihed.

Se Dagens Lys spiller på Scala på Aarhus Teater fra den 13. september. 

AF SVEND ÅGE MADSEN

DRAMATISERET AF JULIE PETRINE GLARGAARD

ISCENESÆTTELSE RUNE DAVID GRUE

SCENOGRAFI OG KOSTUMEDESIGN JULIAN JUHLIN

LYSDESIGN ANDERS KJEMS

LYDDESIGN KIM ENGELBREDT

MEDVIRKENDE: CHRISTIAN HETLAND, ANNE PLAUBORG, ANDERS BAGGESEN, MARIE MARSCHNER, ANNA NØHR, KIRSTI KÆRN, KIM VEISGAARD, FREDERIK MANSØ, MAGNUS HAUGAARD M.FL.

FORESTILLINGSSPONSOR AARHUUS STIFTSTIDENDES FOND