FORESTILLINGER

Marie - Brænding

8 views
Med udgangspunkt i temaet 'forurening' og ordet 'episoder' har seks kommende dramatikere fra Den Danske Scenekunstskole givet hvert sit bidrag til den samlede fortælling om forskellige grader af forurening. Forestillingen spænder over et bredt tværsnit af genrer. Selvom grundtonen er den samme, bærer de forskellige afsnit præg af forskellige tv-genrer: krimien, komedien, melodramaet, gyseren og thrilleren.


Det er en forestilling, hvor du kan opleve ”De Nye” lege med et afhængighedsskabende fortælleformat. De talentfulde afgangselever fra skuespiluddannelsen på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus puster liv i dramatikerelevernes spritnye tekster. Forestillingen er instrueret af Petrea Søe, og Karin Gille står for scenografien.


Historien i BRÆNDING opererer med forskellige niveauer af forurening; fra den lokale klimakatastrofe – det forgiftede badevand, til de hemmeligheder, der er i et lille samfund – de studehandler, der indgås og de løgne, der findes i de mest intime relationer. I stykket følger vi otte karakterer, der bor i en by for enden af tangen, dér hvor kemifabrikken og forsamlingshuset ligger side om side med havet og skoven. Vi ser, hvordan forgiftningen og dens følgevirkninger forgrener sig i hele byen og kommer derved ind på livet af otte forskellige karakterer. Forestillingen Præsenteres i samarbejde med DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE og spiller på Stiklingen på Aarhus Teater i perioden 23.11. - 22.12. 

Forestillingen kan endvidere opleves i København på Folketeatrets Hippodromen i perioden fra 07.01 - 13.01. 2019.

AF STUDERENDE VED DDSKS DRAMATISK SKRIVEKUNST ANNA SKOV JENSEN, NANNA PLECHINGER TYCHSEN, MARIE BJØRN, MATHIAS RAABY RAVN, RASMUS KRONE, SONJA FERDINAND 

ISCENESÆTTELSE PETREA SØE 

SCENOGRAFI KARIN GILLE 

LYSDESIGN KASPER DAUGBERG 

LYDDESIGN KIM ENGELBREDT

VEJLEDER VED DRAMATISK SKRIVEKUNST & DRAMATURGISK KONCEPT JOAN RANG CHRISTENSEN

MEDVIRKENDE STUDERENDE VED DDSKS, AARHUS, SKUESPIL CLARA ELLEGAARD, OLIVIA JOOF LEWERISSA, ALEXANDER KRUMHAUSEN, SARAH FRANCESCA BRÆNNE, RASMUS SKAARUP, MARIA CORDSEN, ARIAN KASHEF - DERUDOVER MEDVIRKER MORTEN KJÆR I STEDET FOR JOHANNES ZOIS.