FORESTILLINGER

Hvad Vi Taler Om Når Vi Taler Om Kærlighed på Aarhus Teater

4.787 views
Traditionen tro er årets præsentationsforestilling det spektakulære udstillingsvindue for de otte nye skuespiltalenter fra den danske scenekunstskole i Aarhus. Det er her, du kan opleve talenterne fra starten af deres karriere – sammen med talentspejdere fra teatrets og filmens verden. Og vi tør godt love, at det er et stærkt hold.

”Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed” er titlen på en af den amerikanske forfatter Raymond Carvers noveller. Mange vil nok have stiftet bekendtskab med Carvers fortællinger gennem Robert Altmans film Short Cuts fra 1993. Instruktør Minna Johannesen har kastet sig over et udvalg af Carvers noveller. Hun vandt i 2013 en Reumert som Årets Instruktør for sin ”Anne Linnet Teaterkoncert – Jeg er jo lige her” på Aalborg Teater, og senest har hun sat den anmelderroste ”Højskolesangbogen” i scene på Det Kongelige Teater.

Forestillingen spiller i perioden fra 23. november – 18.december.

Præsenteres i samarbejde med Den Danske Scenekunstskole, Aarhus.

Af Raymond Carver
Bearbejdelse og iscenesættelse Minna Johannesson

Scenografi Katrine Gjerding

Lysdesign Mads Lindegaard

Lyddesign Kim Engelbredt

Medvirkende*: Luise Skov, Mads Reuther, Martine Emilie Barrett Levinsen, Mathilde Passer, Morten Kjær, Sandra Turèll Henningsen, Thomas Findval Sølvskov, Troels Kortegaard Ullerup

*Alle Studerende Ved Den Danske Scenekunstskole, Aarhus