FORESTILLINGER

Fuchurs første flyvning - Den Uendelige Historie på Aarhus Teater

1.804 views
Den venlige drage Fuchur er blot en af de mange flotte fantasifulde skabninger i Fantásien i  Den Uendelige Historie. Det er skuespileleven Mathias Bøgelund, der har rollen som Fuchur, og dermed også ham, der skal ud på fortryllende flyveture i 12-14 meters højde på Store Scene. Kom med Mathias og Fuchur til den første flyveprøve i kostumet. 

Den Uendelige Historie af tyske Michael Ende er blevet kaldt verdens bedste børnebog – og med god grund. Drengen Bastian bliver mobbet i skolen og søger tilflugt i en bog med titlen Den Uendelige Historie. Her møder han landet Fantásien, hvor Den Barnlige Kejserinde er syg, og Intetheden fejer hen over hendes rige og suger alt til sig. Bastian følger med åndeløs spænding drengen Atréju i hans tapre kamp mod den sære sygdom, der truer med at slå både kejserinden og landet Fantásien ihjel. Bastian drages uimodståeligt ind i historien og bliver selv en del af den.

Forestillingen spiller på Aarhus Teaters Store Scene i perioden 15.11 - 21.12 2018

Aarhus Teater ønsker at takke Købmand Herman Sallings Fond for at gøre ombygningen af Store Scene mulig.

AF MICHAEL ENDE 
DRAMATISERING NINA WESTER 
OVERSÆTTELSE HANNE LUND JOENSEN 
ISCENESÆTTELSE JACOB SCHJØDT 
SCENOGRAFI & LYSDESIGN BENJAMIN LA COUR 
KOSTUMEDESIGN ASTRID LYNGE OTTESEN 
LYDDESIGN LARS GAARDE 
TITELNUMMER OH LAND 
MEDVIRKENDE ANTON HJEJLE, ASHOK PRAMANIK, JACOB MADSEN KVOLS, KIM VEISGAARD, MARIE MARSCHNER, JONAS KRIEGBAUM, HANNE WINDFELD, MICHIEL VAN LEEUWEN, LOUISE BONDE*, MATHIAS BØGELUND*, MAGNUS HAUGAARD*, JOSEPHINE REUMERT GRAU* M.FL.
*STUDERENDE VED DDSKS, AARHUS