FORESTILLINGER

Fine anmeldelser til Dancer in the Dark på Aarhus Teater

13.047 views

Tirsdag var der premiere på Aarhus Teaters version af Lars von Triers storslåede, musikalske drama Dancer in the Dark - en forestilling som anmelderne har taget fint i mod. 

Midtpunktet i Dancer in the Dark er den næsten blinde kvinde Selma, som spilles af Aarhus Teaters Sofia Nolsøe. Selma arbejder på en fabrik for at ernære sig selv og sønnen Gene. Det er et opofrende og trist liv, Selma lever, og derfor flygter hun ind i sin egen fantasi, til et indre lydunivers og en musicalverden, hvor alt er let og smukt. Hør Sofia Nolsøe fortælle om Selma rollen, der bliver hendes første hovedrolle på Aarhus Teater.

DANCER IN THE DARK er Lars von Triers mesterlige film med den ikoniske sanger og superstjerne Björk i hovedrollen. Filmen vandt De Gyldne Palmer i Cannes i 2000. Nu laver vi en danmarkspremiere på Aarhus Teaters version af det storslåede, musikalske drama.

Dancer in the Dark spiller på Aarhus Teaters Scala Scene i perioden 30.10 - 08.12 2018.

AF LARS VON TRIER
SCENEVERSION PATRICK ELLSWORTH
OVERSÆTTER STINE PILGAARD
LYDUNIVERS & KOMPOSITIONER MARIE KOLDKJÆR HØJLUND & MORTEN RIIS
SCENOGRAFI & KOSTUMEDESIGN HELLE DAMGAARD
LYSDESIGN MATHIAS HERSLAND
LYDDESIGN KIM ENGELBREDT
MEDVIRKENDE SOFIA NOLSØE, NANNA BØTTCHER, CHRISTIAN HETLAND, ANDERS BAGGESEN, LUISE SKOV, HOLGER ØSTERGAARD, LISE LAUENBLAD, CHRISTOFFER HVIDBERG RØNJE*, MARIE KOLDKJÆR HØJLUND, STEFFEN LUNDTOFT JENSEN, AARHUS TEATERS KOR M.FL.

* Studerende ved DDSKS, Aarhus