FORESTILLINGER

Dancer in the Dark musiker fuldender et "vanvittigt" år

1.487 views

Lige om lidt står musiker Marie Koldkjær Højlund på scenen i Dancer in the Dark, som fuldender et år, som hun selv betegner som “vanvittigt”.

For et år siden rykkede hun for første gang ind på Aarhus Teater med teaterkoncerten ‘Lyden Af De Skuldre Vi Står På’, hvor hun sammen med Simon Kvamm remixede den danske sangskat med stor succes. Efterfølgende sprang hun ud som nyt medlem af bandet Nephew, som hun henover sommer og efterår har turneret med på festivaler og til koncerter i hele landet.

Mød Marie Koldkjær Højlund og hør hende fortælle om et vildt år og forskelle og ligheder på at lave musik til Lyden Af De Skuldre Vi Står på og Dancer in the Dark

Dancer in the Dark byder på helt nykomponerede sange, musik og lydflader. Et lydunivers skabt af kunstnerduoen The Overheard, som består af Morten Riis og Marie Koldkjær Højlund. Musikken udspringer af de lyde, Selma hører i sin dagligdag, for i takt med sin tiltagende blindhed, opfatter hun verden gennem sine ører. 

Dancer in the Dark spiller på Aarhus Teaters Scala scene i perioden 30.10 - 08.12.

AF LARS VON TRIER

SCENEVERSION PATRICK ELLSWORTH

OVERSÆTTER STINE PILGAARD

ISCENESÆTTELSE ANNE ZACHO SØGAARD 

LYDUNIVERS & KOMPOSITIONER MARIE KOLDKJÆR HØJLUND & MORTEN RIIS 

SCENOGRAFI & KOSTUMEDESIGN HELLE DAMGAARD 

LYSDESIGN MATHIAS HERSLAND LYDDESIGN: KIM ENGELBREDT

MEDVIRKENDE: SOFIA NOLSØE, NANNA BØTTCHER, CHRISTIAN HETLAND, ANDERS BAGGESEN, LUISE SKOV, HOLGER ØSTERGAARD, LISE LAUENBLAD, CHRISTOFFER HVIDBERG RØNJE*, MARIE KOLDKJÆR HØJLUND, STEFFEN LUNDTOFT JENSEN, AARHUS TEATERS KOR M.FL.

*STUDERENDE VED DDSKS, AARHUS