FORESTILLINGER

Audition - liveinstruktion om filmbranchens forunderlige verden

3.133 views
Hvor langt vil du gå for din drømmerolle? Netop det spørgsmål stiller Audition skarpt på. I forestillingen møder man den håbefulde unge kvinde Alice og følger hendes turbulente færd ind i filmbranchen. Særligt for Audition er, at instruktør Sargun Oshana hver aften vil være tilstede i rummet og liveinstruere - ikke blot de medvirkende skuespillere, men også publikum, der bliver en del af forestillingen. Hør Sargun fortælle mere om Audition og hele liveinstruktionen her.

Audition er i familie med forestillingen ”Premiere”, som Sargun Oshana ligeledes instruerede og tog publikum med bag scenekulisserne og ind i skuespillernes verden af angst, intriger og private hemmeligheder. I Audition får publikum muligheden for at komme med ind i filmens hemmelige rum, ind i de spændingsfelter, som lurer fra den første casting til final cut.

Publikum er i AUDITION en del af forestillingen og vil derfor opleve live instruktion samt interaktion med de medvirkende fra det øjeblik, publikum træder ind i rummet. God fornøjelse.

Audition spiller på Aarhus Teaters Studio scene fra den 12. april.

AF JENNY LUND MADSEN
ISCENESÆTTELSE SARGUN OSHANA
SCENOGRAFI DAVID GEHRT
LYSDESIGN KIM GLUD
MEDVIRKENDE ANNE PLAUBORG, METTE DØSSING, LUISE SKOV, ANDERS BAGGESEN, MATHIAS SKOV RAHBÆK