FORESTILLINGER

Aarhus Teaters loftsnisse til pressemøde på Pagten

1.392 views
Aarhus Teaters helt egen loftsnisse glæder sig til at publikum - ung som gammel - tager med hende ind i fantasiens verden i jagten på Pagten. Kom med da der første gang blev åbnet op til universet i forbindelse med pressemødet på Store Scene. 

Pagten er et fantasifuldt og fortættet juledrama, der handler om venskab, om at knytte bånd, stå sammen og hjælpe hinanden. Og om at tro på, at der er mere i verden, end vi umiddelbart kan se. Pagten bygger på DR’s meget populære julekalender fra 2009, og nu kan det medrivende eventyr for første gang opleves som teater.

Pagten er skrevet af den prisbelønnede manuskriptforfatter Maya Ilsøe, som også står bag DR’s julekalender ”Absalons Hemmelighed” (2006) og de tre sæsoner af dramaserien ”Arvingerne” (2014-16).

Mød et veloplagt hold af skuespillere fra Aarhus Teater, og i rollen som Malte kan du opleve Frederik Mansø, der er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i 2019. Pagten er sat i scene af Line Paulsen, der i sidste sæson skabte totalteater-oplevelsen Friheden i Tivoli Friheden. Aarhus Teaters husscenograf, den Reumert-vindende David Gehrt, står for scenografi.

Pagten spiller på Aarhus Teaters Store Scene i fra 14. november til 21. december.

AF MAYA ILSØE
DRAMATISERET AF HANNE LUND JOENSEN OG LINE PAULSEN
ISCENESÆTTELSE LINE PAULSEN
SCENOGRAFI OG KOSTUMEDESIGN DAVID GEHRT
KOMPONIST ASLAK HARTBERG
LYSDESIGN ANDERS KJEMS
LYDDESIGN LARS GAARDE
MEDVIRKENDE FREDERIK MANSØ, ANNE PLAUBORG, MARIE MARSCHNER, MATHILDE PASSER, NANNA BØTTCHER, ANNA-SOFIE FREDSLUND, ANDERS BAGGESEN, CHRISTIAN HETLAND, JACOB MADSEN KVOLS, HANIN GEORGIS, LASSE STEEN JENSEN*, MAGNUS JUHL ANDERSEN*, CLARA MANLEY*, NANNA ELISABETH EIDE*, ANNE LAYBOURN*
*STUDERENDE VED DDSKS, SKUESPIL, AARHUS